Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

Welkom bij Vanrenterghem

Met drie generaties ervaring is de firma Vanrenterghem uit Izegem uitgegroeid tot een begrip in de wereld van interieurinrichting en –afwerking in de ruime regio.

Een bezoek aan onze zaak inspireert je ongetwijfeld bij het aankleden van je woon- of werkruimte. Met het ruime aanbod van verven, wandbekleding, binnen zonnewering en gordijnen en vloerbekleding vind je steeds een passend antwoord voor uw interieur. Een deskundig team helpt je graag bij je zoektocht.
Alle gordijnen, stores en overgordijnen worden in ons eigen atelier op maat gemaakt na een vakkundige opmeting. Ook voor de plaatsing kunnen wij instaan.
We beschikken over een ruime voorraad verf & aanverwante goederen voor de doe-het-zelver & de vakman.
Wij denken met je mee en zorgen voor een smaakvol interieur dat jij mooi vindt. Oog voor afwerking en een maximale klantentevredenheid zijn onze belangrijkste troeven.
Desgewenst kunnen we ook instaan voor de uitvoering van uw schilder- of behangwerken. Ons 9-koppig team van vakmensen staat dagelijks paraat om allerhande woningen, winkels en projecten af te werken met verf, behang en alle soorten vloerbekleding.