Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

Behang

De comeback van behang als muurafwerking is een opmerkelijke trend binnen de decoratiewereld.
Wij bieden u een veelzijdige collectie behang aan en geven u graag raad.
Trendy of klassiek, u kan kiezen uit meer dan 250 staalboeken. We assisteren je graag bij het zoeken naar het meest passende motief, de beste structuur of de meest harmonieuze combinatie wat kleuren betreft.

 

Vliesbehang

Vlies is de nieuwste ontwikkeling in muurbekledingen; het is het ideale behang voor doe-het-zelvers: je lijmt de muur in en niet het behang, waardoor de plaatsing een stuk eenvoudiger is als vroeger met het klassieke in te lijmen behang.
Op korte termijn is vliesbehang dan ook de nieuwe standaard geworden voor behang; dit is verkrijgbaar in talloze prachtige dessins én in overschilderbare kwaliteit. Als het ooit dient verwijderd te worden kan je het eenvoudigweg droog gaan afstrippen.

 

Muurbekleding om te schilderen

Vlies om te schilderen (Variovlies / Patent )  overspant barstjes en scheurtjes in de ondergrond. Het is verkrijgbaar in tientallen verschillende structuren - maar ook in volledige effen vlies.
Deze muurbekleding is te overschilderen met latex- of acrylverven. Het wordt snel en naadloos geplaatst zonder inweektijd!

Toebehoren

De juiste voorbereiding en het juiste materiaal zijn van groot belang om tot een onberispelijk eindresultaat te komen. We beschikken dan ook over alle nodige gereedschappen en de juiste lijm & geven U graag alle nodige uitleg.

Pas op!
Behang is steeds op bestelling verkrijgbaar, doorgaans is dit binnen de 2 werkdagen beschikbaar. Vergeet uw afmetingen niet bij een bezoek aan onze winkel.