Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

gordijnen - binnenzonwering

Spelen met licht krijgt als nooit tevoren aandacht bij het aankleden van een ruimte, dus wat kan belangrijker zijn dan een goede keuze wat gordijnen of binnen zonnewering betreft. We helpen U graag verder bij de juiste keuze en mogelijkheden:

Overgordijnen

Overgordijnen zijn dan misschien wel de meest traditionele vorm van raamdecoratie, toch blijven ze uitermate veelzijdig. Ze horen thuis in zowel de klassieke als moderne woning en nemen oneindig veel gedaantes aan.
In ons eigen confectieatelier maken we de gordijnen voor u vakkundig op maat.
Enkele, dubbele, of driedubbele plooi, of liever een afwerking met zeilringen, er zijn talloze mogelijkheden.
We beschikken over een ruim assortiment van stalen, en helpen U graag bij de keuze van de juiste stoffen en confectiewijze.
We komen kosteloos langs voor een opmeting en advies, ook de offerte is gratis.

 

Glasgordijnen

Glasgordijnen worden nogal gemakkelijk gezien als de onafscheidelijke partner van overgordijnen. Dit is onterecht., want glasgordijnen laten zich ook perfect combineren met andere stijlen van raamdecoratie zoals bijvoorbeeld vouwgordijnen. Ook zijn ze lang niet altijd wit. Die tijd is voorbij. Vandaag vindt u glasgordijnen in de meest uiteenlopende kleuren, structuren en motieven.

Japanse wanden

Japanse wanden bieden de mogelijkheid om zelf een decoratieve wand te creëren die je bovendien kan aanpassen naargelang het moment en het licht van de dag.

Vouwgordijnen

“American stores”- scheppen sfeer en stem je door de ruime keuze aan stoffen perfect af op de rest van het interieur. Beiden zijn verkrijgbaar in overgordijnen of voile. Bijkomend voordeel van optrekstores is dat je het stofpakket verplaatst naar een plaats die normaalgezien niet gebruikt wordt; zijnde boven het raam, en alle muurvlakken zodoende vrij blijven.

Lamellen

Lamellen (horizontale of verticale) laten je niet alleen toe te spelen met de lichtinval, ze zijn bovendien ook te krijgen in honderden kleuren en in tal van verschillende materialen (stof, aluminium, screen, kunststof,...). Onze grote keuze aan materialen, kleuren en motieven biedt de grootste vrijheid bij het inrichten van uw interieur.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn werkelijk in honderden uitvoeringen beschikbaar. Liefhebbers kiezen voor rolgordijnen als een hygiënische, plaatsbesparende, decoratieve en praktische vorm van raambekleding.
De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassieke effen stof tot een eigentijdse ‘jonge’ uitvoering. Rolgordijnen zijn heel populair in moderne en strakke interieurs.