Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

Vloerbekleding

Vloerbekleding is een niet te verwaarlozen aspect bij het inrichting van een ruimte. Het is belangrijk dat de juiste keuzes gemaak worden, daarom helpen we je om trendy met praktisch te combineren: nieuwe vloerbleding moet immers niet alleen de ruimte opwaarderen qua stijl en design, het moet ook geschikt zijn om op de spelen, leven en wonen.
Ons ruime aanbod laat je toe om te experimenteren, of zelfs: te puzzelen met verschillende soorten of modellen.

 

Tapijt

Tapijt vind je in alle tinten en structuren: we beschikken over een ruim gamma aan mogelijkheden en combinaties. Uiteraard kan je ook karpetten (al dan niet met een randafwerking) laten maken. Door de opmars van het voltapijt en de bijhorende technische evoluties scoren tapijten beter dan ooit qua kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Tapijttegels

Tapijttegels geven je alle knusse voordelen van gewoon tapijt maar laten je toe te gaan experimenteren en combineren.
Ook praktisch is het zeer goed gezien: je kunt de tegels afzonderlijk vervangen indien er grote vlekken op zijn; de plaatsing gaat snel en je kan ze makkelijk terug wegnemen.

 

Laminaat

Laminaat combineert het natuurlijk karakter van parket met een lagere prijs en een snellere plaatsing. 
Door de technische evolutie van de laatste jaren benadert laminaat de hout-look quasi perfect. Het klik-systeem voor de plaatsing is een ander pluspunt.

 

Linoleum

Linoleum is een natuurproduct en is vooral bekend om zijn goede onderhoudbaarheid en extreme duurzaamheid.  Linoleum is in zowat alle mogelijke kleuren verkrijgbaar en kan in talloze combinaties geplaatst worden.

Vinyl

Deze vloerbekleding heeft tal van praktische voordelen: makkelijk onderhoud, lange levensduur, dempende en flexibele kwaliteiten,... zijn er enkele van. Daarnaast leent het materiaal zich ook voor dessins van allerhande patronen en motieven. Ongetwijfeld een voordeel als je je creativiteit met het praktische wil combineren.

Vinylstroken en -tegels

Deze vrij nieuwe vloerbekleding wordt aanzien als de vloerbekleding van de toekomst. De modulaire tegels en planken zien er met hun levensechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen. Ze laten u toe om uw eigen sfeer en exclusieve look te creëren. 
Klikken of kleven, voor elke toepassing bestaat de ideale verlegmethode. Zelf doen of laten doen, aan u de keuze, maar steeds zonder het breekwerk dat vaak bij (ver)bouwen komt kijken. Zo kan u een ruimte zonder stress volledig transformeren.
Aangenaam en warm aanvoelend, geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want dit product is 100% waterbestendig. Ook het gebruik in combinatie met vloerverwarming vormt geen probleem.

Kurk

Kurkvloer is vaak nog onbekend; het biedt de gebruiker echter talloze voordelen:
Kurk is warmte-isolerend en voelt bijgevolg steeds aangenaam aan en is antistatisch wat het zeer makkelijk maakt in onderhoud. Kurk is geschikt voor badkamers en saunaruimtes, want is goed vochtbestendig. Bovendien is het veerkrachtig en spaart zodoende de gewrichten. Last but not least is kurk een 100% natuurvriendelijk product en dus niet milieubelastend.