Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

Welkom bij Vanrenterghem

Met drie generaties ervaring is de firma Vanrenterghem uit Izegem uitgegroeid tot een begrip in de wereld van interieurinrichting en –afwerking in de ruime regio.

Een bezoek aan onze zaak inspireert je ongetwijfeld bij het aankleden van je woon- of werkruimte. Met het ruime aanbod van verven, wandbekleding, binnen zonnewering en gordijnen en vloerbekleding vind je steeds een passend antwoord voor uw interieur. Een deskundig team helpt je graag bij je zoektocht.
Alle gordijnen, stores en overgordijnen worden in ons eigen atelier op maat gemaakt na een vakkundige opmeting. Ook voor de plaatsing kunnen wij instaan.
We beschikken over een ruime voorraad verf & aanverwante goederen voor de doe-het-zelver & de vakman.
Wij denken met je mee en zorgen voor een smaakvol interieur dat jij mooi vindt. Oog voor afwerking en een maximale klantentevredenheid zijn onze belangrijkste troeven.
Desgewenst kunnen we ook instaan voor de uitvoering van uw schilder- of behangwerken. Ons 9-koppig team van vakmensen staat dagelijks paraat om allerhande woningen, winkels en projecten af te werken met verf, behang en alle soorten vloerbekleding.

13/02/2018

Interieur make - over....

INTERIEUR MAKE-OVER ✘ Bent u uitgekeken op de kleur van uw verticale lamellen? Dan kiest u toch gewoon een nieuw kleurtje of motief. Lamellen vervangen, en klaar! Het railsysteem kunt u gewoon opnieuw gebruiken !
08/02/2018

Warme kleuren tijdens de koude maanden....geïnspireerd door de rijke tinten van bordeaux en blauw.

Deze maand halen we onze inspiratie uit de warme kleurtinten van bordeaux en blauw. Schakeringen van diepe roze -en paarstinten gecombineerd met intens blauwe kleuren vormen een warm geheel in uw interieur nu de wintermaanden voortduren. De kamerhoge Breeze met haar “bladeren” dessin en mix van warme kleuren, wordt in deze look afgebeeld. Als aanvulling op deze look hebben we gekozen voor de intens donkere tinten van blauw. De meubelstof Arezzo, in een donkere denimtint, is gebruikt op de fauteuil. Het gebruik van donkere kleuren blijft een sterke trend in interieurdecoratie.
24/01/2018

Nieuwe collecties van vloerbekleding Moduleo..

Een nieuw jaar, ook nieuwe collecties... Ontdek meer van de nieuwste vloerbekleding van Moduleo : geschikt voor badkamer, keukens, winkels.... Steeds welkom bij ons voor meer informatie en inspiratie !
12/12/2017

Kleur van het jaar 2018 ... HEART WOOD ..Nu reeds verkrijgbaar bij Vanrenterghem !

Kleur van het jaar 2018 ... Heart Wood.. een grijsroze tint die de warmte van het natuurlijk hout uitdrukt. Het Heart Wood kleurpalet is namelijk zeer veelzijdig en door de zachte grijsroze tonen van de kleur Heart Wood voelt men zich onmiddellijk op z’n gemak. Associaties met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer dragen nog bij aan een gevoel van harmonie. Het Heart Wood palet kan ook toegepast worden in de horeca waar het allemaal draait rond het creëren van een gastvrije sfeer. Met bezoekers en gasten die hun meningen vrij uiten online is het maken van een goede indruk des te belangrijk.
28/11/2017

Koudere tijden vragen warmere stoffen....

Met de stof Embryo breng je een volle velours binnen die je ramen met een expliciete jacquard tekening versiert. Het kleurenpalet van embryo is uiterst gevarieerd. De lichte tinten passen perfect in gezellige, hippe interieurs. Voor barokomgevingen en kasteelinterieurs zijn contrasterende varianten met oker of vermiljoen dan weer heel toepasselijk.

07/11/2017

Loving Vincent - de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld - vanaf november 2017 in de bioscoop!

In 65.000 frames, met de hand geschilderd door meer dan 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Goghs meest inpirerende schilderijen tot leven ! Alle personages zijn gespeeld door acteurs, die later zijn overgeschilderd. Bij Vanrenterghem kan je terecht voor een kleurrijk palet aan olieverf om ook uw creaties tot leven te laten komen !!!