Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

Welkom bij Vanrenterghem

Met drie generaties ervaring is de firma Vanrenterghem uit Izegem uitgegroeid tot een begrip in de wereld van interieurinrichting en –afwerking in de ruime regio.

Een bezoek aan onze zaak inspireert je ongetwijfeld bij het aankleden van je woon- of werkruimte. Met het ruime aanbod van verven, wandbekleding, binnen zonnewering en gordijnen en vloerbekleding vind je steeds een passend antwoord voor uw interieur. Een deskundig team helpt je graag bij je zoektocht.
Alle gordijnen, stores en overgordijnen worden in ons eigen atelier op maat gemaakt na een vakkundige opmeting. Ook voor de plaatsing kunnen wij instaan.
We beschikken over een ruime voorraad verf & aanverwante goederen voor de doe-het-zelver & de vakman.
Wij denken met je mee en zorgen voor een smaakvol interieur dat jij mooi vindt. Oog voor afwerking en een maximale klantentevredenheid zijn onze belangrijkste troeven.
Desgewenst kunnen we ook instaan voor de uitvoering van uw schilder- of behangwerken. Ons 9-koppig team van vakmensen staat dagelijks paraat om allerhande woningen, winkels en projecten af te werken met verf, behang en alle soorten vloerbekleding.

26/05/2021

Lentekriebels in het land....

Kriebelt het ook om uw interieur (her) op te frissen? Uw tuinhuis, buitenmeubilair, ...een nieuw laagje te geven? We kunnen u steeds helpen met het juiste advies en de aangepaste producten.

16/09/2019

Gordijnen op maat...

Kies uw stof volgens uw interieur en smaak en wij maken voor u uw gordijnen op maat....
10/09/2019

Mag er nog een streepje zon binnen?

Met horizontale lamellen, hout of aluminium of een duorolgordijn schijnt de zon ook in je living of je kantoor... Contacteer ons voor vrijblijvende informatie !
13/06/2019

Maak je eigen behang ...

Kies je eigen favoriete foto; dit kan eender wat zijn; een foto van je gezin, een foto van een locatie die je ooit bezocht ...

10/04/2019

Waar schildert Vanrenterghem in 't zwart?

Project in de kijker... restyling van een praktijkruimte te Izegem

26/11/2018

Krijtbehang... multifunctioneel en creatief toepasbaar !

Krijtbehang is een leuk en vooral handig idee voor de kinderkamer, je bureauruimte of keuken. Kinderen kunnen zich op de slaapkamer uitleven met schooltaken of tekeningen. Maak een kalender of to-lijsten in je bureauruimte. Het hele gezin kan boodschappenlijstjes maken in de keuken of lieve berichtjes plaatsen. Ons krijtbehang is bovendien afwasbaar en extra sterk!
22/11/2018

Look van de maand....

Deze maand zijn we geïnspireerd door de kleurtrend “Spiced Honey”. Dit neutrale kleurenpalet combineert karamel- en ambertinten die samen voor een warm en uitnodigend gevoel zorgen. In deze look worden texturen en warme kleuren gecombineerd in een gezellige, eigentijdse setting. De Scala velours in de Spiced Honey tint (kleur 65) wordt hier aangevuld met accenten in het goud, bordeaux en amber. De gebruikte stoffen hebben textuur en voegen diepte en warmte toe aan dit kleurenpalet. Het is een kleurenpalet met warme en neutrale tinten die samen een rustgevend gevoel creëren.
11/04/2018

Stof van de maand ... Artuzi

Met het nieuwe kleurenpallet van de ‘Artuzi’, die uit 100% linnen bestaat, maken we deel uit van de nieuwe trends omtrent ecologie. Linnen is een natuurproduct dat sterk en duurzaam is, en tegelijkertijd aangenaam en zacht aanvoelt. Het product straalt tevens luxe en geraffineerde klasse uit. Wist je dat hoe vaker je linnen gebruikt, hoe sterker, maar tevens zachter het wordt? Linnen werkt trouwens ook stofafstotend en voorkomt allergische reacties. De ‘Artuzi’ is dus binnen het huidige wereldbeeld een echte duizendpoot met ontelbare toepassingsmogelijkheden.
07/03/2018

Kom langs en maak kennis met onze nieuwe behangboeken, kleuren en motieven... !

De nieuwe behangboeken van Smile brengen een lach op je gezicht door de keur aan trendy en ultramoderne motieven. De golf van kleur fleurt je hele interieur op ; de vrolijkheid straalt van de muren in je woonkamer, slaapkamer, entree of keuken, als een wervelwind van pop en fun. Om het plaatje helemaal af te maken is dit vliesbehang ook nog eens eenvoudig aan te brengen en is het uitstekend geschikt om uiting te geven aan je creativiteit.
24/01/2018

Batibouw korting op de collectie Layred van Moduleo... tem einde maart 2020 !

Nu 10% korting bij afname van minimum 12m² vloerbekleding Layred van Moduleo - geldig voor bestellingen tem einde maart 2020 ! Ontdek de collectie en de vele kleuren in onze winkel: geschikt voor badkamer, keukens, winkels.... Steeds welkom bij ons voor meer informatie en inspiratie !
13/02/2018

Interieur make - over....

INTERIEUR MAKE-OVER ✘ Bent u uitgekeken op de kleur van uw verticale lamellen? Dan kiest u toch gewoon een nieuw kleurtje of motief. Lamellen vervangen, en klaar! Het railsysteem kunt u gewoon opnieuw gebruiken !
12/12/2017

Kleur van het jaar 2018 ... HEART WOOD ..Nu reeds verkrijgbaar bij Vanrenterghem !

Kleur van het jaar 2018 ... Heart Wood.. een grijsroze tint die de warmte van het natuurlijk hout uitdrukt. Het Heart Wood kleurpalet is namelijk zeer veelzijdig en door de zachte grijsroze tonen van de kleur Heart Wood voelt men zich onmiddellijk op z’n gemak. Associaties met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer dragen nog bij aan een gevoel van harmonie. Het Heart Wood palet kan ook toegepast worden in de horeca waar het allemaal draait rond het creëren van een gastvrije sfeer. Met bezoekers en gasten die hun meningen vrij uiten online is het maken van een goede indruk des te belangrijk.
28/11/2017

Koudere tijden vragen warmere stoffen....

Met de stof Embryo breng je een volle velours binnen die je ramen met een expliciete jacquard tekening versiert. Het kleurenpalet van embryo is uiterst gevarieerd. De lichte tinten passen perfect in gezellige, hippe interieurs. Voor barokomgevingen en kasteelinterieurs zijn contrasterende varianten met oker of vermiljoen dan weer heel toepasselijk.