Lodewijk de Raetlaan 4
8870 Izegem
Tel: 051 30 08 72

Kleur- en interieuradvies

Zoekt u de gepaste kleur om uw woonkamer, keuken, badkamer of eender welke leefruimte op te frissen? In onze winkel staan ervaren adviseurs u graag met raad en daad bij, en dit volledig gratis!

De juiste kleurkeuze in je woning moet immers passen zowel bij jou als bewoner als bij de sfeer die je wilt laten uitstralen in een bepaalde ruimte. Met de juiste samenstelling van jouw kleurenpallet bekom je een exclusieve uitstraling van je woning. Kortom, de juiste kleur op de juiste plaats verricht wonderen.

Denkt u daarentegen dat het gepaster zou zijn moest iemand bij u aan huis langskomen om met eigen ogen het ganse beeld te kunnen vormen? Op die manier kunnen we nog veel gerichter tewerk gaan. Ook het technische aspect wordt niet uit het oog verloren! Zodoende adviseren wij, naast een kleuradvies op maat van de klant, ook het juiste verfsysteem, want niet elke verf is geschikt voor elke ondergrond. Ook dat kan; mits een aankoop van minstens € 350 voortvloeiend uit dit bezoek is dergelijk kleuradvies zelf volledig gratis!! Voorwaarden:

  • binnen een straal van 15km rond de winkel 
  • maximaal 3 ruimtes
  • De goederen moeten max. 3 maanden na het plaatsbezoek aangekocht worden ter waarde van minimum 350€

 

Terug naar overzicht